Banketbakker

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Heb je zin in een nieuwe uitdaging en werk je graag in een team om gezamenlijk successen te behalen en te vieren, dan zijn we in verband met uitbreiding op zoek naar jou! Je gaat samenwerken in een hecht en gezellig team waarbij de groei en kwaliteit het resultaat is van samenwerking. Bakkerij Goemans maakt de mooiste en lekkerste gebakjes, brood, taarten en koeken. Die wij verkopen in onze 13 winkels gevestigd in Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Haarlem, IJmuiden, Velsen-Noord en Heiloo.

Werkzaamheden
Als banketbakker begint de dag al vroeg (circa 06:00 uur) vol energie om de mooiste en lekkerste banketproducten te bereiden. Na het ochtendwerk, waarbij alle producten worden afgewerkt voor de winkels en bestellingen worden klaargezet voor onze fans, ga je samen met je collega banketbakkers verder aan de slag met jouw passie; ambachtelijk banket!

Dit ben jij:
· Afgeronde banketbakkers opleiding
· Ervaring als banketbakker is een pre
· Je hebt een passie voor het ambachtelijke banketbakkers vak
· Je bent altijd op zoek naar verbeteringen voor het product en proces

Wat bieden wij jou:
· Een team met gepassioneerde collega’s in een dynamische omgeving
· De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een prachtige branche binnen een ambitieus en vooruitstrevend bedrijf
· Bij ons wordt hard gewerkt en hard werken moet beloond worden! Zo kun je bij Bakkerij Goemans rekenen op interessante arbeidsvoorwaarden die overeenkomen met de CAO bakkersbedrijf.

Steek jij graag jouw handen uit de mouwen in een gezellig team, stuur dan jouw CV naar vacature@goemansversbakkerij.nl

    Upload je CV