Petit Four

Bakkerij Goemans is koploper als het aankomt op petit fours. De ambachtelijke kleine gebakjes zijn ideaal voor een high tea, brunch of andere feestelijke gelegenheden. De petit fours zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en smaken. Een mooie foto, logo of cijfer op de petit four maakt dit gebakje helemaal af. Door gebruik te maken van de beste grondstoffen in combinatie met 65 jaar vakkennis, staat kwaliteit altijd op nummer één. Klik hier om een kijkje te nemen naar de opties en mogelijkheden.

Brood

’s Avonds laat beginnen onze broodbakkers met het bereiden van het deeg. Elk soort deeg op zijn eigen ambachtelijke wijze. Voor volkoren brood wordt de gehele graankorrel gebruikt, bij wit brood maar een deel. Met een breed assortiment hebben wij heel wat soorten deeg te draaien, maar daar draaien de bakkers hun handen niet voor om.

Na het rijzen gaat het deeg de oven in en verspreidt de geur van versgebakken brood door heel de buurt. Bakkerij Goemans staat iedere dag voor u klaar met een ruim assortiment van heerlijk versgebakken brood.

Bruidstaarten

Bruidstaartenspecialist, al vijftig jaar!

Bij een bruiloft hoort een prachtige taart, groot of klein. In samenspraak met u kunnen wij een droomtaart voor u idealiseren.

Schroom niet, bel of stuur gerust een e-mail om te vragen naar de mogelijkheden.

Telefoonnummer: +31(0)251-246699
E-mailadres: info@goemansversbakkerij.nl