Piggy

Spaar bij bakkerij Goemans met Piggy. Voor iedere euro die u bij bakkerij Goemans besteedt, spaart u al mee voor lekkere gratis producten.

Vraag de spaarkaart aan bij één van onze winkelmedewerkers of download de gratis Piggy-app. U kunt via de app uw spaarkaart toevoegen en direct inzien hoeveel spaarpunten u heeft. Tijdens het afrekenen kunt u uw spaarkaart scannen. Bij iedere euro die u bij bakkerij Goemans besteedt, ontvangt u één spaarpunt die automatisch aan uw spaartegoed wordt toegevoegd. Vanaf 70 punten heeft u al een gratis product!

70 punten – 1 gevulde koek
100 punten – 4 mueslibollen of 4 krentenbollen
200 punten – Boerencake
290 punten – 4 saucijzenbroodjes of 4 appelkanjers
380 punten – Snit naar keuze
425 punten – Cake petit fours (8 stuks)
720 punten – Slagroomtaart 12-14 personen (alleen op bestelling)

Wilt u uw spaarpunten inzien? Dat kan via de volgende link: https://goemans-versbakkerij.app.piggy.eu
Bent u nog niet aangemeld voor het Piggy spaarprogramma? Aanmelden kan via de volgende link: https://forms.piggy.eu/forms/efed0c68-349a-40f6-8cc2-991dab0a01cb of scan de QR-code:

Wist u dat u uw gespaarde Piggy punten ook kunt doneren aan het goede doel? Voor 50 punten kunt u al meesparen om een aantal slagroomtaarten te doneren. Op dit moment sparen wij voor Hospice Alkmaar. Het team bestaat uit 150 vrijwilligers die van onschatbare waarde zijn voor de hospice. Zij ondersteunen de zorgprofessionals door persoonlijke aandacht te geven aan gasten en hun naasten. Daarnaast voeren zij tal van andere werkzaamheden uit; van verzorgen tot koken tot het klussen in het gebouw. Iedere vrijwilliger heeft specifieke taken die zij met veel zorg en liefde uitvoeren. Spaart u ook mee om deze vrijwilligers binnenkort te verwennen met onze slagroomtaarten?