Welkom

Welkom op onze groothandel pagina, waar wij ons aanbod van heerlijke zoete lekkernijen presenteren. Bij ons kunt u voor uw groothandel terecht voor een uitgebreid assortiment aan petit fours, crème gebak en cake gebak.

Petit fours

Onze petit fours zijn kleine, elegante gebakjes die in verschillende smaken en kleuren verkrijgbaar zijn voor uw groothandel. Daardoor zijn ze perfect voor speciale gelegenheden, zoals bruiloften en bedrijfsfeestjes, maar kunnen ook gewoon worden genoten als een zoete traktatie. Of u nu op zoek bent naar fruitige aardbeien petit fours, zoete marasquin petit fours of een exotische mango smaak, wij hebben voor elk wat wils.

Crème gebak

Naast petit fours bieden wij ook een ruim assortiment aan crème gebak. Ons crème gebak is verkrijgbaar in de smaken cappuccino, hazelnoot, caramel, limoncello en advocaat en zijn gemaakt op basis van meringue, gevuld met een luchtige crème in de betreffende smaak en afgewerkt met een lekkere dip of strooisel. Of het nu gaat om een bedrijfsfeestje of een bijeenkomst, ons crème gebak is altijd een hit.

Cake gebak

Tot slot bieden wij ook een mooi aanbod aan cake gebak. Deze ambachtelijke klassiekers mogen in het assortiment niet ontbreken en bestaan uit onze populaire kasteeltjes en smakelijke mergpijpen. Het kasteel en mergpijp cake gebak is opgebouwd uit kapsel, crème en marsepein en valt daardoor ook ongetwijfeld in de smaak.

Kortom, als u op zoek bent naar heerlijke zoete lekkernijen voor uw groothandel of andere gelegenheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze petit fours, crème gebak en cake gebak zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg en liefde bereid. Bekijk ons gehele assortiment hier en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Missie & Visie

Het is onze missie om onze klanten te voorzien van kwalitatief goed en lekker gebak, iedere dag opnieuw. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van de beste grondstoffen, in combinatie met 70 jaar vakkennis, liefde voor het vak en een gedreven team van medewerkers die iedere dag weer klaarstaan in onze productie en 15 winkels. Bakkerij Goemans is zowel zakelijke als particuliere klanten van dienst en heeft voor ieder wat wils!

Wij bieden een optimaal aanbod aan de klant door middel van onze kennis, specialisme en ons uitgebreide assortiment, met als specialiteit onze petitfours. Door onze ambitie en de vele mogelijkheden binnen het gebak, blijven wij ons assortiment continu vernieuwen. Met het gebruik van de modernste apparatuur kunnen wij vraag en aanbod goed op elkaar afstemmen en zijn wij sinds 1954 een bekend begrip in de bakkersbranche. Door de jaren heen heeft bakkerij Goemans zich bewezen als kwaliteitsbakker en het is ons doel om te blijven groeien, mee te bewegen op de bakkersmarkt en dagelijks producten van de allerbeste kwaliteit te blijven aanbieden aan onze klanten.

Kwaliteit

IFS Food is een Global Food Safety Initiative (GFSI) erkende standaard, gericht op voedselverwerkende bedrijven. De standaard bevat veel eisen met betrekking tot de naleving van klantspecificaties, zoals kwaliteit, transparantie en efficiëntie. Een IFS certificaat staat voor een nauwkeurige analyse en beheersing van risico’s en voedselveiligheid in de bakkerij. Tijdens de jaarlijkse IFS controle toont bakkerij Goemans aan dat er wordt voldaan aan alle normen en eisen die gesteld worden voor kwaliteit en veiligheid. Zo kan bakkerij Goemans de klant garanderen altijd de hoogste kwaliteit te bieden.