Aardbeislof met de beste ingrediƫnten

Onze seizoenstopper! Een heerlijke aardbeislof gemaakt op een koekbodem met zwitserse room en gevuld met spijs. De slof heeft een vulling van aardbeienbavarois en is afgewerkt met verse aardbeien en slagroom. Onze aardbeien worden lokaal ingekocht en zijn dus altijd van de beste kwaliteit, heerlijk zoet en fris.

Het begin van een goede aardbeislof

Het geheim van een goede aardbeienslof begint met de bodem. De slof wordt gemaakt van bloem, boter, suiker en een snufje zout. Dit wordt gemengd tot een kruimelig mengsel en vervolgens samengebracht tot een stevig deeg. Het deeg wordt uitgerold en in een slofvormige bakvorm geplaatst, waardoor het de karakteristieke langwerpige vorm krijgt. Tevens wordt er een laagje amandelspijs aan toegevoegd, wat de slof zijn kenmerkende smaak geeft.
Na het afbakken van de slof wordt de bodem gevuld met aardbeienbavarois. Dit is een soort luchtige pudding op basis van gelatine, opgeklopte room en vruchtenpuree, zoals in dit geval aardbei. Over de aardbeienbavarois worden verse aardbeien gelegd en daaroverheen komt een heerlijk laagje verse slagroom.

Andere variant

Naast onze heerlijke aardbeienslof, hebben wij ook aardbeienschelpen. Een schelp van bladerdeeg, ingesmeerd met chocolade en gevuld met zwitserse room. Afgewerkt met verse aardbeien en slagroom. Deze lekkere aardbeischelp bestelt u hier.

Bestel direct in onze webshop

Bent u benieuwd geworden naar de smaak van deze overheerlijke slof? Bestel hem dan vandaag nog via onze webshop. Ook erg populair om wellicht mee te bestellen is onze caramelslof! De slof is gemaakt op een koekbodem gevuld met spijs en een heerlijk laagje caramel. Daarna is de slof afgewerkt met verse slagroom, amandelschaafsel en caramelblokjes!

Om uw aardbeislof gemakkelijk en snel te bestellen klikt u op onderstaande link. Dat wordt gegarandeerd genieten!