Caramelslof; een genot voor iedereen

Onze heerlijke caramelslof is altijd een verwennerij. De slof is gemaakt op een koekbodem gevuld met spijs en een heerlijk laagje caramel. Daarbovenop komt knaperige amandelschaafsel, verse slagroom, zachte caramelblokjes en chocolade decoratie. De caramelslof doet het goed op verjaardagen, maar ook om zomaar van te genieten onder het genot van een kopje koffie. De grootte van de slof is voor 5-6 personen.

Het geheim

Het geheim van een goede caramelslof begint met de bodem. De slof is gemaakt van bloem, boter, suiker en een snufje zout. Dit wordt gemengd tot een kruimelig mengsel en vervolgens samengebracht tot een stevig deeg. Het deeg wordt uitgerold en in een slofvormige bakvorm geplaatst, waardoor het de karakteristieke langwerpige vorm krijgt. Tevens wordt er een laagje amandelspijs aan toegevoegd, wat de slof zijn kenmerkende smaak geeft.
Na het afbakken wordt de slof gevuld met een laagje zoete caramel en afgespoten met verse slagroom om de slof een romige smaak te geven.

Andere sloffen

Naast de caramelslof zijn ook de aardbeislof en onze appelslof een grote aanrader. De aardbeislof is gemaakt op een koekbodem met zwitserse room en gevuld met spijs. De slof heeft een vulling van aardbeienbavarois en is afgewerkt met verse aardbeien en slagroom. De appelslof is gevuld met een heerlijke appelmix, gemaakt van appels, rozijnen en heerlijke specerijen.

Bekijk ons aanbod aan taarten, gebak, snitten en sloffen hier.

Bestel de caramelslof direct in onze webshop

Bent u benieuwd naar onze heerlijke caramelslof? Bestel deze dan via onderstaande knop en haal hem de volgende dag op in de dichtstbijzijnde bakkerij Goemans winkel. U zult van iedere hap genieten!