Klassieker

Een echte klassieker; de chipolata snit. Deze snit is gemaakt van moscovische cake gevuld met marasquin crème, abrikozen mousse en chipolata vulling. De vulling kenmerkt zich door de bigarreaux, ook wel Franse vruchtjes genoemd. Dit zijn gekleurde kersen, meestal in de kleuren rood, groen en geel. Ze smaken lichtzoet en geven de chipolata snit net even een lekkere bite. De snit is afgewerkt met een luchtige crème en marsepein. Marasquin is een bitterzoete likeur die veel wordt gebruikt in de banketbakkerij, voornamelijk bij chipolatataarten en chipolata snits.

Door het roze uiterlijk ziet deze snit er luxe en zoetig uit. De chipolata snit is perfect voor verjaardagen, en doet het ook altijd goed als dessert. De snit is voor 5-6 personen en zal gegarandeerd een succes zijn.

Verschillende varianten

Naast onze snit, hebben wij ook een chipolatataart én een chipolatavlaai in ons assortiment. De taart is gemaakt van moskovische cake, gevuld met zwitserse room met daardoorheen fijngemalen bitterkoekjes en marasquin. De taart is feestelijk afgewerkt met marsepein en is beschikbaar in meerdere groottes.
De chipolata vlaai heeft een zachte vlaaibodem met een chipolatavulling. De vlaai is verkrijgbaar is 2 maten, 27 cm of 22 cm.

Bestel direct uw chipolata snit in onze webshop

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze overheerlijke snit via de knop hieronder. De snit kan worden opgehaald bij uw dichtstbijzijnde bakkerij Goemans winkel. U zult genieten van iedere hap!