Geen Groothandel? Bestel onze producten eenvoudig in onze webshop Ga naar onze webshop

Boog Petit Fours

Een echt Goemans product. In de smaken aardbei, advocaat, appel, bitterkoekjes, chocolade, mokka, amarenen en sinaasappel
 • Artikelnr. : 12010
 • Colli-inhoud : 136 stuks in een omdoos
 • Levering : diepvries
 • T.h.t : 9 maanden (diepvries)

Vragen?


  Boog variant

  De petit fours boog is een écht Goemans product. De petit fours boog zijn opgebouwd uit kapsel, crème en marsepein. Zij onderscheiden zich door de diverse smaken: aardbei, advocaat, appel, bitterkoekjes, chocolade, mokka, amarenen en sinaasappel. De petit four heeft de vorm van een boog en wordt bedekt met een dun laagje marsepein in verschillende kleuren. Dit geeft de gebakjes een vrolijke uitstraling. Elke petit four is ook afgewerkt met een eigen decoratie, in de smaak van de betreffende petit four.

  Boog Kerst

  Onze boog petitfours zijn ook verkrijgbaar in Kerst thema. De boogjes zijn gedecoreerd met kerstdecoratie, voor een feestelijk effect. Meer informatie over onze kerstboogjes kunt u hier vinden.

  Petit fours – Een kleine traktatie voor speciale gelegenheden

  Onze petit fours zijn elegante en smaakvolle gebakjes die perfect zijn voor speciale momenten zoals bruiloften, jubilea en bedrijfsfeestjes. Deze heerlijke traktaties zijn verkrijgbaar in diverse varianten, smaken en kleuren. De boog petit four is net even anders dan de gebruikelijke petitfours en onderscheidt zich daarmee. Door de vrolijke kleuren en smakelijke decoratie, is het eten van de boog petitfours al een feestje op zich!