Saucijzenbroodjes met de beste ingrediënten

Om de lekkerste saucijzenbroodjes te kunnen maken, werken wij enkel met de beste en meest verse ingrediënten. Ons saucijzenbroodje bestaan uit 100% kalfsgehakt en is omringd door een knapperig laagje bladerdeeg. Het kalfsgehakt wordt gemengd met heerlijke specerijen en kruiden, wat de smaak zo lekker authentiek maakt. Door het gebruik van kalfsgehakt smaakt het vlees malser en sappiger en ervaart u een ware smaaksensatie.

Aanbieding van de saucijzenbroodjes

Iedere dinsdag zijn onze saucijzenbroodjes zowel in onze 14 winkels, als in onze webshop in de aanbieding.

Andere hartige snacks

Ook hebben wij diverse andere hartige snacks, die ook zeer de moeite waard zijn om eens te proberen. Een heerlijk romig kaasbroodje, een saté broodje, frikandelbroodje of uienkaas stokbrood. Allemaal dagelijks vers gebakken en gemaakt van de beste kwaliteit. Wist u dat wij ook saucijzen klein verkopen? 12 stuks in een doosje. Meer hartige snacks vind u hier.

Bestel direct in onze webshop

Bestel vandaag nog onze heerlijke verse saucijzenbroodjes via onze webshop. Ideaal voor tijdens een meeting, feestje of om gewoon van te genieten tijdens de lunch. Tijdens het bestellen kunt u ervoor kiezen om de broodjes warm of koud te laten leveren. Zo is de bestelling afgestemd op uw wensen.