Slagroomtaart

Een echte topper, de slagroomtaart. De taart is gemaakt van moskovische cake gevuld met frambozenbessenjam en slagroom. De taart is afgewerkt met slagroom, vers fruit en de taart is rondom versierd met chocolade snippers. Van een kleine slagroomtaart voor 8-10 personen tot een grote taart voor 30 personen, het kan allemaal! De vorm van de taart is afhankelijk van het gekozen aantal personen, dit kan rond of vierkant zijn. Het proces van het creƫren van een perfecte slagroomtaart vereist aandacht voor detail en een combinatie van kwaliteitsingrediƫnten. Door verse room te kloppen tot een gladde en luchtige consistentie en daarna zoeter te maken, krijg je de lekkerste slagroom. De moskovische cake is gebakken tot in de perfectie, de cake heeft een zachte textuur die perfect past bij de romige vulling.

Diverse mogelijkheden

Onze slagroomtaart kan worden gepersonaliseerd met een foto of logo en er kunnen diverse opmerkingen/wensen aangegeven worden, zoals de slagroomtaart zonder alcohol of varkensgelatine te maken.

Verschillende gelegenheden

De schoonheid van de slagroomtaart ligt niet alleen in de smaak, maar ook in de veelzijdigheid. Het kan worden genoten bij verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een feestelijke bijeenkomst, of gewoon als een heerlijke traktatie om van te genieten. De lichte en romige textuur maakt het een perfecte dessertoptie voor warme zomerdagen of op elk moment dat men verlangt naar een zoete, verfrissende traktatie.

Divers gebak

Ook voor ander gebak kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij de lekkerste appeltaart, luchtige hazelnoottaart of een heerlijke zoete chipolata taart. Voor meer taarten klikt u hier.

Bestel direct in onze webshop

Bestel uw slagroomtaart vandaag nog via onze webshop en ontdek waarom wij de beste bakkerij van Nederland zijn! U zult genieten van iedere hap.