Romige slagroomsnit

Naast onze slagroomtaart hebben wij uiteraard ook een slagroomsnit in ons assortiment. De snit is gemaakt van zachte moscovische cake met een dun laagje frambozenbessenjam en gedecoreerd met heerlijke verse vruchten. De zijkanten zijn afgemaakt met chocoladesnippers.

Grootte

Onze snit is groot genoeg om 5-6 personen te voorzien van een lekker stukje om van te genieten. Doordat een snit wat kleiner is dan de meeste taarten, is dit ideaal voor kleinere gezelschappen. Tevens neemt de snit minder ruimte in beslag en is deze gemakkelijker te bewaren. Een snit wordt ook veel gebruikt als dessert. Heerlijk bij de koffie of na het avondeten.

Verschillende snitten

Naast onze slagroomsnit, hebben wij ook de mokkasnit, chipolata snit, yoghurt mandarijnsnit en chocolade intens snit in ons assortiment. Ook deze snitten zijn voor 5-6 personen. Of u nou houdt van slagroom, chocolade of een frisse snit, er is voor ieder wat wils.

Bestel de slagroomsnit direct in onze webshop

Heeft u een verjaardag of wilt u gewoon lekker genieten van ons gebak? Bestel dan vandaag nog uw slagroomsnit en haal deze de volgende dag vers op in de dichtstbijzijnde winkel. Benieuwd waar u de dichtstbijzijnde bakkerij Goemans kunt vinden? Klik dan hier. Wilt u uw gebak liever laten bezorgen? Bestellingen boven de € 15,- kunnen bij u thuis worden bezorgd. De bezorgkosten kunnen per postcode afwijken. Check hiervoor onze website bij het afronden van uw bestelling.