Turco taart op zijn best

Gek op hazelnoten, mokka en slagroom? Dan is onze turco taart het ideale gebak voor u. De turco taart is gemaakt van knapperige hazelnootschuim met daartussen luchtige mokkacrème. Hazelnootschuim bestaat uit een luchtig mengsel van eiwitten, suiker en fijngemalen hazelnoten. De lichtheid en krokante textuur van het schuim wordt gecreëerd door het zorgvuldig kloppen en opkloppen van de eiwitten, waardoor ze stijf worden en zorgen voor een luchtige structuur. De toevoeging van fijngemalen hazelnoten geeft het schuim een rijke smaak en een aangename crunch. De buitenkant van het schuim is krokant en bros, terwijl de binnenkant zacht en luchtig blijft. De mokkacrème geeft het turco taartje zijn typische smaak. De romige textuur, de verfijnde koffiesmaak en de zoete toevoeging van chocolade zorgen voor een heerlijke crème. Aan de zijkant is de taart afgewerkt met nougatine strooisel en bovenop vind u heerlijke verse slagroom, cacaopoeder en chocolade decoratie. De taart heeft een luxe uitstraling en valt bij menig persoon erg in de smaak.

Verschillende gelegenheden

Deze heerlijke taart is een perfecte keuze voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, feestdagen of gewoon bij een fijn koffiemomentje. De diepe, nootachtige smaak en romige textuur maken deze taart een ware traktatie voor de zintuigen.

Divers gebak

Ook voor ander gebak kunt u natuurlijk bij ons terecht. Zo hebben wij de lekkerste appeltaart, romige slagroomtaart of een heerlijke zoete chipolata taart. Voor meer taarten klikt u hier.

Bestel direct uw turco taart in onze webshop

Bestel vandaag nog via onze webshop en ontdek waarom wij de beste bakkerij van Nederland zijn! U zult genieten van iedere hap.