Cake petit fours

De boog petit fours is een écht Goemans product. De cake petit fours zijn opgebouwd uit kapsel, crème en marsepein. Zij onderscheiden zich door de diverse smaken: aardbei, advocaat, appel, bitterkoekjes, chocolade, mokka, amarenen en sinaasappel. De petit four heeft de vorm van een boog en wordt bedekt met een dun laagje marsepein in verschillende kleuren. Dit geeft de gebakjes een vrolijke uitstraling. Elke petit four is ook afgewerkt met een eigen decoratie, in de smaak van de betreffende petit four.

Petit fours – een kleine traktatie voor speciale gelegenheden

Onze petit fours zijn elegante en smaakvolle gebakjes die perfect zijn voor speciale momenten zoals bruiloften, jubilea en bedrijfsfeestjes. Deze heerlijke traktaties zijn verkrijgbaar in diverse varianten, smaken en kleuren. De boog petit four is net even anders dan de gebruikelijke petitfours en onderscheidt zich daarmee. Door de vrolijke kleuren en decoratie, is het eten van deze petit fours al een feestje op zich!

Verschillende petit fours

Onze cake petit fours zijn erg populair, maar bakkerij Goemans heeft meerdere petit fours in het assortiment die ook zeker de moeite waard zijn om eens te proberen! Zo hebben wij de harde wener petit fours, heerlijke gebakjes op een harde wener bodem in diverse smaken én wij verkopen de crèmekoek assorti. Een wellingtonfonnetje met daarop een toefje crème, gedipt in een heerlijke smaak en vrolijk gedecoreerd. Al onze petit fours zijn perfect voor tijdens een high-tea of verjaardag, maar ook om gewoon zomaar van te genieten.

Bestel direct in onze webshop

Bestel vandaag nog uw cake petit fours bij bakkerij Goemans en ontdek waarom wij de beste bakkerij van Nederland zijn. We garanderen dat u geniet van elke hap van onze heerlijke lekkernijen. Of u nu een verjaardag, bruiloft, of gewoon een gezellige middag viert, onze taarten en koeken zijn de perfecte traktatie. Bestel direct via onze webshop door op onderstaande knop te drukken. Onze cake petit fours zijn ook iedere dag weer verkrijgbaar in onze 14 winkels.