Crèmekoek assorti

De crèmekoek assorti is een gewild petit fourtje. Een wellingtonfonnetje met daarop een bolletje crème, afgetopt met diverse smaken dip en een kleurrijke decoratie. De crèmekoek wordt verpakt in een doosje met 15 stuks, van iedere kleur 3 petit fours.

Speciale gelegenheden

Doordat deze petit fours zo kleurrijk gedecoreerd zijn en klein zijn van formaat, zijn ze perfect om te serveren tijdens een high-tea, borrel of als verjaardagshapje. Maar ook om even te genieten tijdens een kopje koffie of thee zijn deze gebakjes zeer geschikt.

Verschillende petit fours

Onze crèmekoek assorti is erg populair, maar bakkerij Goemans heeft meerdere petit fours in het assortiment die ook zeker de moeite waard zijn om eens te proberen! Zo hebben wij de cake petit fours, opgebouwd uit kapsel, crème en marsepein. Zij zijn verkrijgbaar in de smaken: aardbei, advocaat, appel, bitterkoekjes, chocolade, mokka, amarenen en sinaasappel. Deze petit four heeft de vorm van een boog en is bedekt met een dun laagje marsepein in verschillende kleuren. Of bekijk eens onze harde wener petit fours, gemaakt op een harde wener bodem, gevuld met een luchtige crème in de smaken hazelnoot, mokka, chocolade en marasquin en afgemaakt met een smaakvolle dip en decoratie. Al onze petit fours zijn perfect voor tijdens een high-tea of verjaardag, maar ook om gewoon zomaar van te genieten.

Bestel direct in onze webshop

Bestel vandaag nog uw crèmekoek assorti bij bakkerij Goemans en ontdek waarom wij de beste bakkerij van Nederland zijn. We garanderen dat u geniet van elke hap van onze heerlijke lekkernijen. Of u nu een verjaardag, bruiloft, of gewoon een gezellige middag viert, onze taarten en koeken zijn de perfecte traktatie. Bestel direct via onze webshop door op onderstaande knop te drukken. Onze crèmekoek assorti zijn ook iedere dag weer verkrijgbaar in onze 14 winkels.