Harde wener bodem

Onze harde wener petit fours worden, zoals de naam al zegt, gemaakt op een harde wener bodem. Harde wener deeg wordt ook wel 1-2-3 deeg genoemd: 1 deel suiker, 2 delen boter, 3 delen bloem en een eitje. Wij gebruiken alleen ingrediënten van de beste kwaliteit, om de perfecte smaak en textuur te creëren. Onze bakkers gebruiken traditionele technieken om de bodem te maken, wat resulteert in een heerlijke, boterachtige korst met een smaakvolle vulling.

Vulling

Onze harde weners zijn gevuld met een heerlijke luchtige crème, in de smaken hazelnoot, mokka, chocolade en marasquin crème. Marasquin is een kersenlikeur die veel gebruikt wordt in gebak. Het geeft de vulling een lekkere zoete smaak. De dip is afgestemd in de smaak van de crème en de smaakvolle decoratie maakt het gebakje af.

Verschillende petit fours

Onze harde wener petit fours zijn erg populair, maar bakkerij Goemans heeft meerdere petit fours in het assortiment die ook zeker de moeite waard zijn om eens te proberen! Zo hebben wij de cake petit fours, opgebouwd uit kapsel, crème en marsepein. Zij zijn verkrijgbaar in de smaken: aardbei, advocaat, appel, bitterkoekjes, chocolade, mokka, amarenen en sinaasappel. Deze petit four heeft de vorm van een boog en is bedekt met een dun laagje marsepein in verschillende kleuren. Of bekijk eens onze crèmekoek assorti. Een wellingtonfonnetje met daarop een toefje crème, gedipt in een heerlijke smaak en vrolijk gedecoreerd. Al onze petit fours zijn perfect voor tijdens een high-tea of verjaardag, maar ook om gewoon zomaar van te genieten.

Bestel direct in onze webshop

Bestel vandaag nog uw harde wener petit fours bij bakkerij Goemans en ontdek waarom wij de beste bakkerij van Nederland zijn. We garanderen dat u geniet van elke hap van onze heerlijke lekkernijen. Of u nu een verjaardag, bruiloft, of gewoon een gezellige middag viert, onze taarten en koeken zijn de perfecte traktatie. Bestel direct via onze webshop door op onderstaande knop te drukken. Onze harde wener petit fours zijn ook iedere dag weer verkrijgbaar in onze 14 winkels.